Välkomna till vårterminen 2015 och ett nytt lärorikt scoutår i trivsam gemenskap

Vi kör igång vår barn- och ungdomsverksamhet under vecka 5. Samma klockslag, samma dag, samma plats (Åtminstone inledningsvis och om ni inte får mejl om något annat)

Välkomna till Stigfinnaren

Här kommer inbjudan till vinterlägret Stigfinnaren 2015 –en rolig & lärorik helg med goda kamrater, helt enkelt…   Det är viktigt att anmälan sker genom anmälningstalong som kommer/kommit från Ledaren till den mejladress ni uppgivit till kåren. Då följer också packlista med försändelsen .

Fackeltåg runt Nora Torg

Nora Scoutkår hälsar alla varmt välkomna till Nora Torg, onsdag kväll ca kl 18:15 där en del av kårens barn, ungdomar och vuxna avslutar höstterminen genom att gå sitt stämningsfulla fackeltåg runt Torget