mån
Terminsstart för barn- och ungdomsverksamheten
Jan 29 kl. 20:05 – Feb 1 kl. 21:05

Nora scoutkår drar igång vårens termonsprogram på respektive avdelningsdag under vecka 5

vi hälsar nya och gamla scouter mycket välkomna!

För mer info om scouting, besök vår hemsida norascout.se

fre
Nora scoutkårs vinterläger
Feb 2 – Feb 4 heldag

Nora scoutkårs Vinterläger

Vinterspelen. Mer info kommer via epost  från din ledare

fre
Nora Scoutkårs Vår-Kår-Läger
Jun 1 – Jun 3 heldag

Kårens Vårläger vid Rastälven. Terminsavslutning och märkesutdelning. Mer info kommer via epost från din ledare

lör
Scouternas Cafe under Nora Marken
Aug 25 – Aug 26 heldag

Scouternas traditionella Marknadscafe, där vi serverar go-fika med hembakt, smarriga mackor, kålsoppa och våfflor under marknadsdagarna.

Välkomna till Scoutgården , där barn-, ungdomar med föräldrar stödjer Kårens verksamhet

mån
24:th World Jamboree in West Virginia USA @ The Summit Bechtel Family National Scout Reserve, West Virginia, USA
Jul 22 kl. 00:00 – Aug 2 kl. 00:00

Nora Scoutkår planerar att resa på det 24:e världsjamboreet i West Virginia sommaren 2019. Det är kårens Äventyrare som arbetar för att på olika sätt samla in pengar för att kunna finansiera sin resa. För att kunna åka på Jamboree ska man ha fyllt 14 år men vara yngre än 18 år.