Lekfull scouting för barn mellan 5-7 år

Nora Scoutkår kör igång vårens verksamhet och välkomnar alla barn mellan 5-7 år tillsammans med sin förälder/en vuxen.

Vi träffas varje måndag mellan kl 17,30 – 18,30 där vi varvar lek och kunskap på ett enkelt och lättsamt sätt.

Start måndag 7 mars, vi  träffas i Scoutgården på Söderlånggatan 9 i centrala Nora, bakar chokladbollar och gissar djurläten

Nora Scoutkårs verksamhet för de yngsta barnen kallas för Letare och innebär att man förbereds för att kunna bli en fullvärdig Scout när man fyller 8 år. Vi lär oss bl.a om djur och natur, om samspel och att vara en bra kompis. Under vårterminen gäller temat ”Vilda djur och människor i naturen” och man träffas växelvis inomhus och utomhus enligt det program som är framtaget.

Vi vuxna passar på att ha trevligt tillsammans, ihop med våra egna barn, tillsammans med ledare, andra vuxna och deras barn.

Besök Nora Scoutkårs hemsida, där finns all info om du vill veta mer om Scoutmetoden, åldersgrupper, medlemskap, avgifter mm