Norascouterna tog hem två pris och fick fyra segrar

Lördagen den 10 maj var det dags igen för patrulltävlingen Expeditionen som anordnas av kårerna inom Scouterna, Örebro Län. I år var det Kumla scoutkår som höll i rodret.

Tävlingsdagen bjöd på halvklart väder med några droppar regn emellanåt. Hela 29 patruller från länets kårer ställde upp i tävlingen.  Den var riktigt bra anordnad och

sträckte sig mellan blåbärsriset i tallskogarna och järnvägsbankarna i närheten av Sveaborg/Hallsberg.

Nora scoutkår ställde upp med fem patruller. Spårarpatrull Bävrarna och Utmanarpatrullen Uteliggarna  tog hem varsin seger och fick med sig de ärofyllda vandringspriserna hem till Nora. Upptäckarpatrullen Vargarna fick bronsplats i den hårda konkurrensen och eftersom kåren ställde upp med eliten från ledarledet (Hehehe)  så kammade detta gäng på sju stycken hem segern i sin klass.

Nora tackar Kumla för en trivsam dag med roliga stationer och god social samvaro

Hälsningar från kåren genom Birgitta Gunnarson

IMG_0803  äventyrarscouterna Uteliggarna  upptäckare  Ledarpatrullen VA?